KREDİ TRANSFERİ (MUAFİYET) VE İNTİBAK İŞLEMLERİ

21 Eylül 2020 14:36
KREDİ TRANSFERİ (MUAFİYET) VE İNTİBAK İŞLEMLERİ

Üniversitemize 2020-2021 Öğretim Yılında yeni kayıt yaptıran öğrencilerimizin, daha önce başka üniversitelerde alıp başarılı oldukları derslerinin intibak işlemleri (Muafiyet) için 30.09.2020 Çarşamba günü mesai bitimine kadar aşağıda yazılı evraklar ile birlikte Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı’na (fatma.aydin@kocaelisaglik.edu.tr) elektronik posta yolu ile müracaat etmeleri gerekmektedir.

Önemli Not: Covid19 tedbirleri kapsamında Posta ile gönderilen evraklar üniversite yönetimince işleme alınmayacaktır.

MÜRACAATTA İSTENİLEN EVRAKLAR:

1- Kredi Transferi (Muafiyet) ve İntibak Başvuru Formu aşağıda sunulmuş olup, çıktısının imzalanarak taranması/fotoğraf çekilmesi ve evraklarla birlikte gönderilmesi gerekmektedir.

Başvuru Formu için Tıklayınız.

2- Derslere ait içerik dökümü* (ilgili üniversitenin resmi web sayfasından alınmış olmalıdır)

*Lüften Üniversitenin dersi içeriklerinin bulunduğu linki yazınız.